Wat zijn dat dan voor gezinnen, die vervolgde gezinnen? Ze zullen het er vast wel naar gemaakt hebben, denkt de gemiddelde Nederlander waarschijnlijk. Dacht ik stiekem ook, tot ik met eigen ogen een rechtszaak tegen zulke ouders had bijgewoond.

Pas door mijn verbazing over de beschaving van de aangeklaagden werd ik me bewust dat ik ook bevooroordeeld was. Je kan je namelijk niet voorstellen dat een regering zich tegen goedwillende burgers keert.Maar dat is helaas wel waar we mee te maken hebben in Nederland. Kinderen mogen zich niet ontwikkelen. Gezinnen worden juist vervolgd voor het geven van een goede opvoeding aan hun kinderen. En ouders van kinderen die werkelijk de sfeer verpesten voor iedereen worden door scholen en de overheid in de watjes gelegd.

Dat worden de klassenmoeders, de bestuursleden. Je zou haast gaan denken aan complot theoriën. dat het erom te doen is het land volkomen lam te leggen. Dan begnnen je vaak de Duitsklinkende namen op te vallen, of de Duitse oriëntatie. Ze maken in Duitsalnd zelfs twee versies van voedsel, geven ze zelfs toe, één voor de Duitse markt, zonder toevoegingen die slecht zijn voor kinderen, één voor de Nederlandse met toevoegingen waar kinderen hyper actoef van worden.

Maatregelen die in andere landen afgeschoten werden vanwege het mensenschendende karakter in Nederland worden ingevoerd.

Nederland, het afvoerputje van de wereld, waar alle rotzooi verzameld wordt, en goedheod wordt afgebrandt.

De zeilbroers, Hugo en Enrique Claasen, wie heeft niet van ze gehoord? Moesten de zee op vluchten om niet onder toezicht gesteld te worden, terwijl ze alleen maar goed onderwijs wilden. .http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/17/hoogbegaafde-zeilbroers-vanaf-maandag-naar-particuliere-school/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Deze moeder kreeg een AMK melding vanwege het thuis les geven van haar zoon, na 6 scholen geprobeerd te hebben, en zij haar baan opgezegd had om thuisonderwijs te geven.  http://www.hartvannederland.nl/nederland/2013/zorgen-om-verbod-op-thuisonderwijs/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ook weer zoiets, een proces verbaal voor het ontduiken van de leerplicht, terwijl dit 16 jarige meisje serieus aan haar toekomst werkt. Ze haalt via thuisstudie een havo diploma, zodat ze naar het conservatorium kan. De overheid wil dat ze MBO doet, maar daarmee wordt ze niet op het conservatorium voorbereid.

In feite wordt ze dus strafrechtelijk vervolgd voor het zich zorgvuldig voorbereiden op haar toekomst. Bah!

Natuurlijk wil de betreffende gemeente zich niet verantwoorden voor de camera met de aloude smoes dat ze niet ingaan op individuele gevallen.

Maar als een overheid zich tegen hardwerkende, goedwillende burgers keert, dan is dat geen individueel geval, dan gaat dat ons allemaal aan!

http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/proces-verbaal-voor-16-jarige-yolanda-uit-roswinkel-voor-ontduiken-leerplicht#.Ul6Lmfx6Y7p.facebook

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Volgens een werknemer van de Wilem Schrikker Groep is het zorgelijk dat de moeder niet doorheeft dat dit meisje huilt omdat ze opgelucht is dat haar vader weg is.
 
Oordeel zelf wie hier zorgelijk emotioneel gestoord zijn als ze niet zien en horen dat dit meisje intens verdrietig is en haar vader mist.
https://www.facebook.com/photo.php?v=665736273511675&set=o.529673773767493&type=2&theater
Tekst van de moeder :
 
"Hoi alle maal. 
 
Mijn kinderen zijn vanmiddag uit school mee genomen.
 
Alle drie, nog voor school uit was.
 
De reden die ze geven is dat de vader van de kinderen in beeld is. Dat zou een gevaar voor de kinderen zijn. De kinderen zouden bang zijn voor hun vader. 
 
De W.S.G.  heeft me bijna 2 weken geleden gezegt dat vader weg moest anders zouden ze de kinderen uit huis halen, dus we hebben gedaan wat ze van ons vroegen.
 
Ik mocht wel met vader om blijven gaan als ik er voor zorgde dat de kinderen niet bij vader in de
buurt kwamen. 
 
Dat hebben we gedaan.
 
De volgende dag belden ze mij op om te vragen hoe het was.
 
Ik zei:  "Wat denk je zelf?" 
 
Ze zegt:  "Dat weet ik niet daarom vraag ik het," waar ik op antwoorde dat de kinderen huilde om at vader weg moest, en dat de kinderen er kapot van waren,  maar zij vond het zorgelk dat ik niet kon zien dat de kinderen huilde van ontlading dat ze blij waren dat hun vader weg was
 
Hoe kan zij dat zien?  Ze was er niet eens bij 
 
Ik heb een film op enomen van onze dochter daar hoor je heel duidelk dat ze om haar vader roept.
 
We weten niet waar onze kinderen zijn nu en we weten hoe het met ze is
 
Wij willen onze kinderen terug! Dit is onvoering!"

 

 

Na een aantal weken mochten de kinderen gelukkig weer naar huis.

 

De kinderen mogen de vader nog steeds niet zien, maar de moeder, is wel blij dat ze in elk geval weer naar huis mogen.

Onvoorstelbaar, wat een ellende jeugdzorg gezinnen bezorgt.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

De Paolo en Benilde Baretta's kregen na de dood van hun dochter de voogdij over hun kleinkinderen. Toch mochten ze niet bij hen wonen en zitten ze in een pleeggezin.

 

Paolo en benilde willen heel graag dat hun kleinkinderen bij ze komen wonen, maar dat wordt door jeugdzorg tegengehouden.

 

Dit is wat Benilde Baretta vertelt over het hoger beroep wat ze voerden om hu kleinkinderen bij zich te ogen hebben:

 

Abuse of Power: BJZ Machine and the Ministry of Justice

Our appeal was rejected, but in fact we were not surprised. We were told by many that 90 percent of the time, BJZ always wins. It doesn’t matter that BJZ has seen up close and personal the love the children have for us. Yes, we moved to France, after we heard that the foster parents were going to quit, and BJZ said they will go to another family…more strangers…more trauma to the children. We have been fighting for over ayear and a half to get them back, and BJZ is doing everything in their power to make sure that this doesn’t happen. They make it almost impossible for the children to know all sides. We are not allowed to speak to them regarding their rights. As parents, we should be able to do this. My husband is dying of cancer, and BJZ does not want them to spend enough time with us in order to see what it is like to live in France…to see our friends…to see the school I volunteer in. They know if they do spend time with us that there is a chance they would not want to go back. They are delusional to think that they are doing this all for the good of the children. So what do you call it when they speak on the phone with us that they feel confined to conversation of activities about school? They are restrained simply because the foster parents are there monitoring their every word. I owe it to our children to fight as hard as we can. To show them when you believe in something strong enough and you are doing it because you care about their well-being. I do not see progress at all. The judges only see the reports done by BJZ. They are not objective because for BJZ there is a lot at stake. So with that said, I will continue to pursue this because I want our children to truly be relaxed and not fear that what they say will be scrutinized.

http://thejourneyneverends.wordpress.com/2014/07/05/abuse-of-power-bjz-machine-and-the-ministry-of-justice/

https://www.youtube.com/watch?v=8XduN0DtO3E#t=38

 

Het gaat niet goed met Paolo, hij is in het ziekenhuis opgenomen, de uitspraak van het hoger beroep heeft een grote klap gegeven. Al hun hoop was hier op gevestigd en gaf Paolo kracht door te vechten tegen zijn ziekte.
Als de pleegouders ergens nog iets fatsoen in hun donder hebben gaan ze naar Frankrijk toe met de kinderen zodat Paolo zijn klein/kinderen nog kan zien!

Het gaat niet goed met Paolo, hij is in het ziekenhuis opgenomen, de uitspraak van het hoger beroep heeft een grote klap gegeven. Al hun hoop was hier op gevestigd en gaf  Paolo kracht door te vechten tegen zijn ziekte.
Als de pleegouders ergens nog iets fatsoen in hun donder hebben gaan ze naar Frankrijk toe met de kinderen zodat Paolo zijn klein/kinderen  nog kan zien!
 

Paolo laatste wens is uitgekomen, de kinderen zijn in Frankrijk om afscheid te nemen. Hopelijk een nieuw begin voor Benilda om in goed overleg met de pleegvaders een fundament te leggen voor de toekomst. Zodat de kinderen hun oma/mama regelmatig kunnen zien. En family-life in stand blijft. En dank aan de pleegvaders dat ze zich dit toch hebben gerealiseerd en hiermee hebben aangetoond, dat ook al wonen de kinderen niet bij hun bio-familie, dat dit het beste is wat ze voor de kinderen kunnen doen.

 
foto van Benilda Pacheco Beretta.
foto van Benilda Pacheco Beretta.
foto van Benilda Pacheco Beretta.
foto van Benilda Pacheco Beretta.
foto van Benilda Pacheco Beretta.
+++++++++=+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Zo gaat dat in Nederland als je kind overlijdt. Je wordt als criminneel behandeld en je kind wordt opengesneden en zonder hersens begraven. 

Maar als er een kind in een jeugdzorginstelling plotseling overlijdt mag kennelijk niks onderzocht worden en gaat dat zo snel mogelijk de doofpot in.

1984 van George Orwell beschrijft een feestje vergeleken met de nachtmerrie die overheden in Nederland nu van onze tijd maken.

"zaterdag 5 juli 2014

Jeugdzorg en politie hebben het zoveel erger gemaakt....
Onze nachtmerrie

Op 18 januari 2012 begon onze nachtmerrie. Na een rustig avondje te hebben gehad, werd ik wakker door het geschreeuw van mijn vriend. 

Onze zoon van vier maanden lag blauw in bed. Op dat moment ga je op de automatische piloot: mijn vriend belde de ambulance en ik bracht onze dochter van bijna twee naar de buren, terwijl ik ook bij hen om hulp smeekte. Mijn vriend reanimeerde onze zoon met de begeleiding van de ambulance aan de telefoon.

Binnen no time stond het huis vol met medisch personeel die onder andere met de traumahelikopter waren aangekomen. Wij moesten de woning verlaten en ongeveer 20 minuten wachten. Toen kwam een ambulancebroeder ons vertellen dat ze hun best hadden gedaan, maar onze prinsje niet meer leefde. Hij zou overleden zijn aan wiegendood. Wij mochten niet naar onze zoon toe, er zou nog een onderzoek bezig. Het moment dat ik merkte dat er iets niet klopte was toen er twee agenten het huis van de buurvrouw binnenstapten en mij geen moment uit het oog verloren. Ik wilde douchen want van angst en verdriet had ik in mijn broek geplast.

Als verdachte behandeld

Er werd hard op de badkamerdeur gebonkt en van schrik deed ik open. "Wat doe je, waar is je kleding, jij mag niet douchen !!!" Ze pakten mijn vuile kleding en stopte het in een papieren zak. Langzaam begon het door te dringen dat ik als verdachte behandeld werd. Ondertussen waren mijn moeder en andere familieleden aangekomen. Toen ik de voordeur van de buurvrouw opendeed zag ik 20-25 agenten op de galerij voor mijn woning staan, die inmiddels was afgezet met rood wit lint. Mijn nicht kwam aanrennen en gaf mij een knuffel. We werden uit elkaar gehaald door een agent, want wij mochten geen contact hebben in verband met DNA bewijs. Enige uren later kwamen er twee agenten ons mededelen dat mijn vriend en ik werden meegenomen. Wij werden verdacht van de dood op ons zoontje door schuld. Op dat moment zakt de vloer weg onder je voeten.

De kracht om te verzetten was er niet. Ik was emotioneel helemaal op. Alles ging aan mij voorbij. Ik was er, maar toch ook niet. Het was een nachtmerrie. Wij liepen met de agenten mee en ik vroeg wat er met mijn dochter ging gebeuren. Zij mocht met mijn moeder mee naar huis. Toen ik in het politiebusje zat ging mijn telefoon over. Het was de buurvrouw. 'Een meneer' wilde mijn dochter meenemen. Ik hoorde mijn moeder huilen en schreeuwen op de achtergrond, toen werd de verbinding verbroken. Op het bureau werd ik in een celletje gegooid.

Gouden tanden

Om de paar uur werd ik naar een kamertje gebracht voor verhoor. Op de vraag waar mijn dochter was, gaf niemand een antwoord.

Diezelfde dag ben ik in verzekering gesteld. Ik kon alleen maar huilen, ik wilde bij mijn kinderen zijn. Ik voelde mij zo alleen. In het verhoor werden rare dingen gezegd, zoals dat ik behoorlijk Nederlands zou kunnen spreken (ik ben donker van huidskleur) en of ik geen gouden tanden had? Op dat moment ben je zo verdoofd door emoties dat je als een schaap alles volgt, doet en zegt wat er van je gevraagd word.

Onze zoon overleden en mijn dochter naar een pleeggezin

Vierentwintig uur nadat mijn zoon was overleden, kreeg ik te horen dat ik naar huis mocht. Ik werd naar een kamertje gebracht en daar was mijn vriend ook. Hij zat zonder dat ik het wist twee cellen verder en heeft mij de hele nacht horen huilen. Een mevrouw vertelde dat alle onderzoeken gedaan waren en dat de doodsoorzaak op wiegendood is vastgesteld. Wij werden naar mijn moeder gebracht. Na vierentwintig uur eenzaamheid en verscheurende verdriet, kon ik bij mijn familie zijn. Mijn moeder vertelde dat toen wij weg waren, jeugdzorg mijn dochter had meegenomen.

We hebben toen gebeld naar de politie en jeugdzorg. Jeugdzorg vertelde dat mij dat mijn dochter door een pleegmoeder was opgevangen. Zij hadden dus tegen mijn moeder gezegd dat mijn moeder niet gescreend kon worden, omdat het na vijf uur was op een vrijdag en dat daarom mijn dochter niet met haar mee mocht naar huis. Jeugdzorg vertelde mij ook dat het weekend was en dat maandag pas alles geregeld kon worden.

Het weekend was verschrikkelijk. Mijn zoon overleden en mijn dochter bij vreemde mensen....Ik had verwacht dat ze maandagochtend op de stoep zou staan. In plaats daarvan kwamen er twee jeugdzorgmedewerkers. Zij vertelde mij dat ze mijn dochter nog even bij ons weg zouden houden zodat wij alle tijd hadden om de begrafenis te regelen. Gelukkig had ik inmiddels mijn advocaat gesproken. Op zijn advies vroeg ik of Bureau Jeugdzorg een bevel van de kinderrechter had.

Vrijwillig?

Ze begonnen te hakelen en stotteren .... en toen kregen wij als antwoord:
'maar het is vrijwillig dat zij in een pleeggezin zit'. Op de vraag wie daarvoor toestemming had gegeven zeiden ze dat mijn vriend dat op het politiebureau had gedaan. Dit was niet waar. Op papier is mijn vriend trouwens nergens aangegeven als vader. Ik heb de volledige voogdij. Hij zou dus niet eens toestemming kunnen geven hiervoor. Wij gingen daar dan ook tegenin, maar ja het viel niet meer terug te draaien. Zij bleven aandringen dat wij rust nodig hadden en dat het beter was zo en tijdelijk. Ik eiste dat mijn dochter dezelfde dag naar huis zou komen. Ze 'zouden kijken wat ze konden regelen'.

Jeugdzorg blijft stalken

'S avonds om zes uur werd mijn dochter naar huis gebracht. Ze had een blauwe plek op haar gezicht en had te grote vochtige kleding aan. De dagen erna bleef jeugdzorg mij telefonisch stalken. Ze wilden een afspraak maken. Ik heb toen gezegd dat ik het druk had met de begrafenis en dat zij mij maar moeten mailen. Zij hebben mij elke dag gebeld en zijn me elke dag lastig blijven vallen.

Begrafenis, politie en gesprek met de Raad

Op de dag van de begrafenis belde de kinderbescherming dat er een melding gedaan was bij het AMK door jeugdzorg. Op vrijdag hebben wij mijn zoon begraven en op maandag moesten wij op gesprek bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ik kreeg voor het eerst rapporten te zien van jeugdzorg vol met leugens. Onze woning was bezaaid met huisvuil, de kinderkamer was 31 graden. Mijn zoon zag er wel heel erg klein uit voor zijn leeftijd, mijn zoon en dochter hadden ernstige verwondingen op hun rug en de politie trof mijn zoon op zijn buik dood in zijn bedje. Dit is later aangepast naar: zakken met huisvuil bleken gevuld te zijn met persoonlijke eigendommen door verhuizing.

Mijn zoon was niet klein voor zijn leeftijd. Eenendertig graden was de gevoelstemperatuur van de agenten die met een temperatuur van -2 mijn woning in kwamen rennen, vuile vloeren door iedereen die met sneeuwschoenen waren binnengekomen. Mijn vriend was onze zoon aan het reanimeren met telefoonbegeleiding toen politie binnenkwam. 

De ernstige verwondingen bleek eczeem te zijn, iets wat bij ons in de familie zit. Na een aantal gesprekken met de Raad kwamen zij tot de conclusie dat er niks mis was in ons gezin en hiermee werd het afgesloten. Vier maanden later kreeg ik een oproep van de politie. Ik mocht mijn spullen ophalen, een computer een laptop, mijn dieetpillen, mijn fotoalbum en mijn zwangerschapsboeken hadden zij in beslag genomen.

Geen excuses

Ook hadden zij informatie over de doodsoorzaak: het was epilepsie. Tijdens de aanval werd er geen sein meer naar de hersenen gegeven om adem te halen en is hij overleden. 

Het is nu bijna twee jaar geleden, maar wij hebben nog steeds de angst voor jeugdzorg die zich als duivels over mijn dochter ontfermden en haar ontvoerd hadden. Nooit meer zal ik vergeten hoe wij behandeld zijn als vuile criminelen. De politie en jeugdzorg hebben nooit hun excuses aangeboden.

Nog steeds heb ik nachtmerries over mijn zoon, die onterecht in een kruis is opengesneden van buik tot borst. Zijn schedel was open gemaakt en weer scheef dichtgenaaid. In allebei de benen een lange snee. Blijkbaar was het mijn lot, mijn zoontje hoorde niet op aarde. Maar jeugdzorg en de politie hebben het zoveel erger gemaakt...". 

S. JL

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.nl/2014/07/jeugdzorg-en-politie-hebben-het-zoveel.html

Tot zo ver wat er gebeurt als een kind thuis plotseling overlijdt.

En dit is wat er gebeurt als een kind in een jeugdzorginstelling plotseling overlijdt::

Patrick van der Voort
Dit vreemde verhaal dreigt deze week in de doofpot gestopt te worden, meisje overlijd op 3 juni 2014 aan een hartstilstand in een jeugdzorg instelling en heeft nooit hartproblemen gehad. Het volgende jeugdzorg schandaal in korte tijd. Meldingen bij de politie over mishandeling met foto's als bewijs werden gewoon genegeerd. Hoe vreemd is dit? Nu willen ze kosten wat het kost dat het overleden meisje gecremeerd wordt en niet wordt begraven. Zo kan je dus foute dingen in de doofpot stoppen en kan er achteraf geen onderzoek meer worden gedaan naar lichamelijk letsel, ik hoor net van insiders dat dit soort praktijken vaker voorkomen..............

Jennifer Geen schrijft: Dit is de uitkomst geworden van levenslang jeugdzorg en later curatele....
Wat erg lief zusje, al die jaren jou al zo moeten missen en nu ben je dood... Door al die zware mishandeling!!! Door o.a jeugdzorg is dit nou wat de uitkomst moest worden van de eenzame opsluiting!!! Helemaal kapot er van!!! Rip Samantha we houden van jou super veel je was zon lieve meid!!! Waarom Waarom moesten ze jou dit aan doen!!!
advertentie van Samantha
 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 

Haringvlietmeisje

Als slachtoffer vertel ik u:

Ik ben nu bijna 19 jaar oud en vertel u dat mijn leven kapot is gemaakt door het A.M.K. en de Raad voor de Kinderbescherming.

Dagelijks ondervind ik nog steeds de gevolgen van het trauma dat al die rotzakken mij hebben aangedaan, in het bijzonder vanuit het A.M.K. en de Raad voor de Kinderbescherming.

Alles wat ik ondanks mijn moeilijke situatie had bereikt is mij ontnomen door een troep gore schurken die zich kinderbeschermer durft te noemen!

De onderzoeken die op mij zijn losgelaten terwijl ik al 17 jaar oud was zijn mensonterend te noemen en hebben er voor gezorgd dat ik twee zelfmoordpogingen ondernam, en zelfs daarna werd ik nog steeds niet met rust gelaten!

En dan is het ook nog zo dat mijn vader en moeder vanwege het hier neergezette verhaal binnenkort 100.000 euro schadevergoeding aan de Stichting B.O.O.R. moeten betalen omdat mijn vader op deze site alles openbaar zal maken wat met de ze zaak te maken heeft.

De Reconvalescentenschool heeft aan stichting Mee verteld dat ik neo-nazistisch en racistisch zou zijn hetgeen een gemene leugen is, maar daar doet niemand iets aan want dat mag zegt de landelijke klachtencommissie onderwijs!

A.M.K. en de Raad voor de Kinderbescherming hebben maling aan de slachtoffers van de door hun opgezette martelpraktijken, zij hebben ook maling aan de waarheid en rotzooien met verklaringen.

Niemand in dit land komt op voor slachtoffers van kinderbeschermingsmaatregelen, en dan durft de minister ook nog te zeggen dat zij er problemen mee heeft dat kinderen zoals ik steeds vaker een advocaat inschakelen.

Schakel dus altijd een advocaat in vraag alle medische dossiers over jezelf op en ga daarna op zoek naar iemand die medische stukken kan lezen want daarin is vaak de meest waanzinnige onzin te vinden, denk hierbij aan de GGD-CJG.

De minister zegt dat elk mishandeld kind er één teveel is, ik ben niet mishandeld door mijn ouders maar door het A.M.K. en de Raad voor de Kinderbescherming, welke deels valt onder het ministerie van WVS waarvan de minster het hoofd is!

Niet alleen ik ben het slachtoffer geworden van deze zorgcriminelen ook mijn beide oudere broers en ouders hebben het nodige moeten verwerken.

En dan op het eind van de rit wordt er door de kinderrechter bevestiging gedaan van het feit dat er geen kindermishandeling was!

Het A.M.K. is vanaf dag één per aangetekende brief gewaarschuwd dat er geen sprake was van kindermishandeling, datzelfde werd met een advocaat herhaald nadat de zaak vanwege de ernst van de zaak werd doorgestuurd naar de Raad voor de Kinderbescherming.

Beide diensten hebben echter maling gehad aan de door mij gedane mededelingen dat ik niet mishandeld werd en slechts van school verzuimde wegens ziekte, hetgeen later zelfs door de Raad de Kinderbescherming werd bevestigd!

In de rapporten vertelde het A.M.K. dat ik zeer ernstig werd mishandeld door mijn vader, ik zou zelfs gegijzeld zijn en andere onzin verhalen!

De werkelijkheid was zoals zo vaak volkomen anders, de weergave van het A.M.K. kan alleen zijn voortgekomen vanuit fantasieverhalen van de medewerkers van het A.M.K. die schijnbaar hun genot halen uit leugens en bedrog!

Politieke partijen zoals de VVD-PVV en de PVDA zijn mede verantwoordelijk voor de situatie waarin ik ben terecht gekomen stem daar dus nooit op!

Mijn leven is blijvend verwoest, voorkom dat u hetzelfde overkomt, bijt van u af!!

http://mjajpieters.wordpress.com/2014/01/

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Weer zo'n stralend, mooi kind. Duidelijk geliefd en goed verzorgd.

De tegenstanders hebben het er maar moeilijk mee dat de massa niet meer zwijgt.

Ze komen met non- argumenten, als dat wie het zelf niet mee hebben gemaakt niets mogen zeggen. Of dat wie goed doen niet praten. Wat een onzin.

Als je tegenstanders gaan komen met kitsche spiritueel getinte kant noch wal rakend gebazel om je de mond te snoeren weet je dat je goed bezig bent.

Er is juist veel te lang gezwegen. Niet vrijwillig, maar gedwongen. Omdat kinderrechters de ouders chanteerden met nooit meer hun kinderen mogen zien op het moment dat ze naar buiten brachten met welk een onrecht ze te maken hadden.

Daardoor heeft kinderhandel big business kunnen worden.

Dus iedereen, ga door. Blijf praten, en laat je niet de mond snoeren, en ga door tot elk geroofd kind terug bij zijn of haar liefhebbende ouders is, en deze gruwelen niet meer voorkomen!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

En weer één. Ga je er al aan wennen? Ik nooit!

Zo lang hier nog één kind is dat niet terug naar de eigen ouders terug mag terwijl die dat wel wil kan Nederland zich geen beschaafd land noemen.

 

Zie je de vermoeide blik in de ogen van dit bij zijn geboorte van zijn moeder geroofde schatje? Ik krijg er tranen van in mijn ogen.

Maar hij kan nog lachen, kanjer dat hij is. Zijn pleegmoeder is namelijk ook dol op hem, dat scheelt.

8 maanden is hij nu, en hij staat op het punt weer naar een ander pleeggezin te gaan.Zeer tegen de wil van zowel zijn huidige pleegmoeder en zijn biologische moeder. Op bevel van jeugdzorg.

Zal dat nieuwe pleeggezin ook zo dol op hem zijn? Of zal dan ook het laatste beetje vrolijkheid van zijn lieve gezichtje verdwijnen?

Misschien verdwijnt dat hoe dan ook, hoe dol zijn nieuwe pleegouders ook zijn, want een kind zit dan midden in zijn hechtingstijd.

Het gekke is nu, dat de bedoeling dit keer wel goed kan zijn van bureau jeugdzorg. Lees onderstaand stuk maar.

Een opeenstapeling van onkunde of wreedheid, wie zal het zeggen? Maar één ding is zeker, het is erg slecht voor het kind en een ramp voor alle betrokkenen, zoals zo vaak het geval is as jeugdzorg om de hoek komt kijken.

Soms verstoren ze ideale situaties, soms maken ze wankele situaties van kwaad tot erger, maar goed doen ze maar zeer zelden. Kan ook niet met hoe de regels nu zijn, al zouden ze dat willen.

De regels moeten dus veranderen, anders blijven deze misstanden bestaan.

 
Een kind slopen doe je zo:

Een kind roven van de biologische ouders die het graag 
willen houden, het is al onmenselijk en niet goed te praten.

Maar als het dan eenmaal bij een pleeggezin is wat dol op het kind is, laat het daar dan als het er zo gelukkig is als mogelijk is voor een kind wat niet in zijn of haar eigen gezin mag opgroeien, en doe het zeker niet naar weer een ander pleeggezin als het nog midden in de hechtingstijd zit.

Dit overkwam de 8 maanden oude Amir, die bij de geboorte al geroofd is van zijn biologische moeder, en nu alweer naar een ander pleeggezin moet terwijl de pleegmoeder hem natuurlijk dolgraag wil houden.

Misschien goedbedoeld van jeugdzorg, omdat ze zo de kans vergroten dat de biologische moeder haar kind terugkrijgt. Zo wordt immers voorkomen dat zijn huidige pleegmoeder gebruikmaakt van haar blokkaderecht , het recht wat pleegouders na 12 maanden krijgen om te voorkomen dat de biologische ouders hun kind terug kunnen eisen.

Maar hoe ernstig fout is een systeem wel niet, als het kan leiden tot zo?n gesol met kinderen en families?

Dus ook pleeggezinnen zijn de dupe van de combinatie van onkunde en onmenselijkheid van jeugdzorginstellingen

Een kind slopen doe je zo:

Een kind roven van de biologische ouders die het graag 
willen houden, het is al onmenselijk en niet goed te praten.

Maar als het dan eenmaal bij een pleeggezin is wat dol op het kind is, laat het daar dan als het er zo gelukkig is als mogelijk is voor een kind wat niet in zijn of haar eigen gezin mag opgroeien, en doe het zeker niet naar weer een ander pleeggezin als het nog midden in de hechtingstijd zit.

Dit overkwam de 8 maanden oude Amir, die bij de geboorte al geroofd is van zijn biologische moeder, en nu alweer naar een ander pleeggezin moet terwijl de pleegmoeder hem natuurlijk dolgraag wil houden.

Misschien goedbedoeld van jeugdzorg, omdat ze zo de kans vergroten dat de biologische moeder haar kind terugkrijgt. Zo wordt immers voorkomen dat zijn huidige pleegmoeder gebruikmaakt van haar blokkaderecht , het recht wat pleegouders na 12 maanden krijgen om te voorkomen dat de biologische ouders hun kind terug kunnen eisen.

Maar hoe ernstig fout is een systeem wel niet, als het kan leiden tot zo’n gesol met kinderen en families?

Dus ook pleeggezinnen zijn de dupe van de combinatie van onkunde en onmenselijkheid van jeugdzorginstellingen

https://www.facebook.com/stopjeugdzorg/photos/a.529709330430604.1073741827.529673773767493/710138242387711/?type=1

https://www.facebook.com/groups/OORvoorU/?fref=ts

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Liefde op het eerste gezicht! En uit grote liefde een mooie zoon gekegen lang over moeten doen medische kanten uit eindelijk toch vanzelf gekomen om vervolgens afgenomen te woren na 13 weken
 
 
 
Actie heeft zin! Z zetten deze pagina op, en kregen uiteindelijk hun C.J. terug:https://www.facebook.com/cjmoetterugnahuis
 
 
 
foto van CJ moet terug na huis.
foto van CJ moet terug na huis.
foto van CJ moet terug na huis.
foto van CJ moet terug na huis.

 

| Fundamentele mensenrechten voor kinderen en gezinnen in Nederland | Meer dan 25 dingen die je moet weten voordat je je kind in Nederland op een school inschrijft | Narcissistic Abuse Syndrom | Schoolplicht versus Leerrecht | Schaf het Toetsingsverbod Af! | Stop de Kinderroof en Maak Nederland Humaan!Petitie en brief | Schokkende feiten en cijfers | Fundamentele mensenrechtenschendingen van kinderen en gezinnen in Nederland | Sven Snijer : "Uithuisplaatsen Stap voor Stap" | Wat is OOR4U? | Wat is OORvoorU? | Wat is zondebokdenken? | Anti pestprogramma's op scholen verergeren pestgedrag vaak juist | Opdracht voor opstel lijkt wel kruisverhoor | GGD vragenlijst als manier om jeugdzorg klantjes te werven | Wat zeggen deskundigen over thuisonderwijs? | Wat zegt de Overheid? | AD 17 december 2014 | Leerkrachten stappen massaal uit het gangbare onderwijs, omdat ze datgene wat van overheidswege van ze geeist wordt niet kunnen rijmen met het beste belang van het kind | Afgekeurde scholen | Sluiting onderzoekscentrum LOOK | Waar gaat er dan wel geld naar toe? | Gesloten scholen | Ouders die het beste onderwijs voor hun kinderen willen worden in Nederland strafrechtelijk vervolgd.Een voorbeeld van hoe zo'n strafzitting verloopt. De Afwezigheid van Vrijheid van Onderwijs in Nederland haalt de internationale pers. | Documentaires | Verzamelde acties van organisaties en individuen tegen de schending van fundamentele mensenrechten van kinderen en gezinnen in Nederland | Sailing for Education | Voor alle moeders die op moederdag niet bij hun kinderen mogen zijn | Connect acties | Conceptpetitie Vrijheid van Onderwijs en Waarborging van de Fundamentele Mensenrechten van Alle Kinderen en Gezinnen in Nederland voor de Optimale Ontwikkeling van Ieder Kind! | Conceptpetitie Stop de Kinderroof! | Conceptpetitie 2 Stop de Kinderroof! | Stop TPP, TTIP, CETA en IFDF! | Vermiste Kinderen | Kinderen in jeugdtehuizen en pleeggezinnen worden drie tot vier keer vaker seksueel misbruikt dan jongeren die thuis wonen. | Hulp aan slachtoffers van fundamentele mensenrechtenschendingen door instellingen | Eerste Hulp Bij Rampen, Disaster Relief Organisations | Lijsten waarmee gewerkt wordt om risico kindermishandeling te bepalen | Help ze helpen | Werkverschaffing binnen de jeugdzorg, hoe gaat dat? | Martin Vrijland:Jeugdzorgmedewerker komt uit de kast | Operatie Exodus | Wat wil Nederland? Waarborging van Fundamentele Mensenrechten, of Meer van?t Zelfde? | Brandbrief van lotgenoten van de Commissie Samson | Het kan ook anders, het kan ook beter! Scholen die goed bezig zijn, het nieuwe leren en schoolconcepten die in ontwikkeling zijn | WOWcollege | Neil de Grasse Tyson | Homeschooling legality and statistics per country | Ouderinitiatieven worden de grond in geboord door besturen , een voorbeeld: School Zoekt ZUS | Tweede mislukte ouderinitiatiefKOOG, conceptpetitie | Informatieve links | Inspirerende links | Einstein citaten | Einstein op thema | Martin Luther King dag | Martin Luther King | Tesla | Alfie Kohn, Mensen zijn van nature niet aggressief | OORvoorU blogs op uvrm.wordpress | Hoogbegaafden | Gezellige Gezinnen | Wonderkinderen | Vervolgde Gezinnen | In Jeugdzorgkinderen blikt een voormalig jeugdzorgkind terug op zijn jeugd en vertelt hoe het is om als volwassene te leven met een jeugdzorgverleden | Uithuisplaatsingen zijn slecht voor kinderen. Dat zie je ook weer aan deze foto's | Hans en Irme | De hel die jeugdzorg heet | Sylvano | Kinderen mishandelen wordt protocol genoemd in jeugdzorginstellingen | Voor Sylvano | TjW Strubbe Zaak Silvano, 2014, als voorbeeld over de attitude van ?jeugdzorg? | Stentor 29 september 2014 Sylvano" "Zeg tegen mamma Dat Alles weer Goedkomt." | Spectrum 1 november 2014 "Sylvano, zijn moeder en het netwerk." | NRC artikel Sylvano 8 december 2014 | Stentor 24 december 2014 Sylvano viert kerst met zijn moeder | Artikel Lukretia en Rafael in tijdschrft "Vriendin" September 2014 | Remzi Cavdar | Kamp Nederland | Politiek | Declaration of Independence | Nuremberg Principles | UVRM Universele Verklaring van de Rechten van de Mens | Déclaration universelle de droits de l'homme | Universal Declaration of Human Rights | Hoe is de UVRM ontstaan? | De EVRM Het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens | Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie | Europese Verdragen | Internationaal Verdrag van de Rechten van het Kind | De internationale verklaring van Langeac over gelijkwaardig ouderschap | De Nederlandse Grondwet | De bron van de ongebreidelde mensenrechtenschendingen in Nederland: Artikel 120 van de grondwet en artikel 2 van de EVRM | Het opheffen van artikel 120 van de grondwet is heel dichtbij | Wetsvoorstel Femke Halsema 8 maart 2010 om artikel 120 van de grondwet te wijzigen, de verdediging waarvan overgenomen is door Liesbeth van Tongeren | Artikel 120 van de Nederlandse Grondwet | Wetsvoorstel Femke Halsema 8 maart 2010 om artikel 120 van de grondwet te wijzigen met de artikelen van de grondwet waarop rechters wetten en regels mogen toetsen | Verslag met reaktie 2de kamer van 20 oktober 2010 op voorstel Femke Halsema tot aanpassing artikel 120 op 8 maart 2010 | Verdediging van Liesbeth van Tongeren van aanpassing artikel 120 , 20 augustus 2014 | Eigen opmerkingen n.a.v. de verdediging van Liesbeth van Tongeren op de aanpassing van artikel 120 van de Nederlandse grondwet | Vraagtekens bij handelwijze aanpassing artikel 120 | Voorstel Joost Taverne tot aanpassing artikel 93 en 94 van de grondwet, 6 september 2012 | The Dutch law on custody of children | Dit is de klacht waarmee het kinderrechten collectief 24 september 2014 naar Geneve is gegaan en wat 27 mei 2015 op de agenda staat om behandeld te worden | Wat is Trias Politica? | Discussie eerste kamer bij totstandkoming artikel 279 en 280 wetboek van strafrecht | Beroepsgegevens en nevenbetrekkingen Rechterlijke Machtgina | Repliek OvJ | "All wars are bankers wars,"interessant, maar creëert helaas ook weer nieuwe zondebokken | Green peace:De zeven gouden regels van actie voeren | Burgerlijke ongehoorzaamheid | Helden | Adrienne Minette Boissevain- van Lenneps | John Taylor Gatto | Nelson Mandela | Professor Arnold Heertje, Held! | Lange Frans, Kamervragen 2 | Jeugd en gezin 24 december 2014: Jeugdhulpverlenen zonder toestemming van de ouders | Darkhorse blogspot over misstanden bureau jeugdzorg | Micky Nijboer, de paarden redster van Marrum | Gehackt | De OORvoorU website werd gehackt; en de heldere uitleg die ik gaf over de stand van zaken wat betreft de schoolplicht werd vervangen door deze;een oude van mijn uvrm site, genaamd "Vrijheid van Onderwijs:Geen Schoolplicht maar Leerrecht voor de Optim | January 7th 2015 , grief and determination to stand strong for universal liberties | Franktijk heeft pijn | Inspirerende Initiatieven om de aarde mooi te houden en nog mooier te maken

Laatste wijziging op: 30-09-2014 05:20