Informatieve Links

Kort overzicht van waar het de architecten van het onderwijs werkelijk om ging.

http://www.mensenrechten.org/?page_id=322

 

Must see: John Taylor Gatto, leraar van het jaar die na 25 Jaar stopte omdat hij geen geld wilde verdienen met kinderen beschadigen,  vertelt over de oorsprong en uitwerking van ons onderwijssysteem

http://www.visionair.nl/wetenschap/john-taylor-gatto-de-waarheid-over-ons-onderwijssysteem/

Gatto verkort en vertaald:

https://www.youtube.com/watch?v=PnC4t8pxmKo

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kinderen met minimale begeleiding achter een computer zetten geeft een zelfde resultaat als school

http://www.learnfoundation.nl/inspiratie/zelfsturende-leeromgevingen/

Kinderen die thuisonderwijs krijgen lopen zowel intellectueel als sociaal emotioneel voor op hun schoolgaande leeftijdgenoten. (ziehttp://www.kohnstamminstituut.uva.nl/pdf_documenten/effectiviteit.pdf)

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Veel labels worden mbv de DSM IV gegeven. 

"DIAGNOSTIC & STATISTICAL MANUAL DE DODELIJKSTE ZWENDEL VAN DE PSYCHIATRIE

Een uitgedokterde pseudo-wetenschappelijke zwendel...

Het is 943 pagina’s lang en geeft 374 geestelijke “stoornissen” weer.

Het is de basis voor het vastleggen van geestelijke stoornissen in de International Classification of Diseases die overal ter wereld wordt gebruikt.

En ook al weegt het minder dan 2,5 kilo, de invloed ervan doordringt alle aspecten van de moderne maatschappij: onze overheden, onze rechtbanken, ons leger, onze media en onze scholen.

Psychiaters kunnen door er gebruik van te maken het drogeren met psychiatrische middelen afdwingen en zelfs je meest kostbare persoonlijke vrijheden van jou ontnemen.

Het is de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders van de psychiatrie en het is de machine die een psychiatrische industrie aandrijft van 330 miljard dollar.

Bestaat er enig bewijs wat de DSM staaft? Of is het niets meer dan een uitgedokterde pseudo-wetenschappelijke zwendel?

Van de makers van de bekroonde documentaires Over Lijken Gaan, Het Marketen vanPsychische Stoornissen en Dodelijke Fout, komt de schokkende waarheid achter de dodelijkste zwendel van de psychiatrie."

http://www.cchr.nl/videos/diagnostic-statistical-manual.html#!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kinderen lopen in jeugdzorginstellingen en bij pleeggezinnen twee en een half keer meer kans om misbruikt te worden. Toch blijven de uithuisplaatsingen en dreigingen daarmee ongeremd doorgaan, met zelfs verdachten van kindermisbruik op de lijst van gastgezinnen voor uihuigeplaatste kinderen. Miranda Tabor vertelt bij de NOS hoe zij werd misbruikt door een therapeut in een jeugdzorginstelling:

http://nos.nl/video/186889-miranda-werd-misbruikt-binnen-de-jeugdzorg.html

 

Voor een overzicht:

http://uvrm.wordpress.com/2013/11/17/my-letter-to-verene-shepherd/

kijk, luister en huiver

http://uvrm.wordpress.com/2013/08/14/vervolg-brief-aan-minister-opstelten/

bekijk ook de andere blogs op deze site, zoals

http://uvrm.wordpress.com/2013/10/23/waarom-zouden-de-verenigde-naties-zich-met-ons-sinterklaasfeest-bemoeien/

De media kunnen er wat van. Thuisonderwijzers de grond in boren. Maar wie geloven er nou eigenlijk echt in sprookjes? Degenen die overeenkomstig onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek handelen in het belang van kinderen? Of degenen die hun eigen deskundigen negerend, fundamentele mensenrechten schendend, geschiedkundige feiten verhullend vasthouden aan het geloof in de gunstige effecten van iets wat helemaal niet ontwikkeld is om goed voor kinderen te zijn en waar vele, vele slachtoffers bij vallen? Even laten zien wie echt degenen zijn die in sprookjes geloven, en welke. Geen middel wordt geschuwd om het te laten lijken alsof verzet zinloos is. Maar keer op keer wordt het aangetoond: verzet heeft niet alleen zin, het is het enige wat werkt, en altijd al gewerkt heeft. En het begint wel vaker met een eenling.

http://uvrm.wordpress.com/2013/11/25/wie-gelooft-er-nou-eigenlijk-echt-in-sprookjes/

 

Het Stanford gevangenis experiment van Zimbardo toonde aan hoe slecht de schoolplicht is. In de meeste landen werd hij sindsdien afgeschaft. In nederland werd hij alleen maar nog strenger gehandhaafd. Op BNN werd hij kortgelenden overgedaan. Zie http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1377899 Voor veel schoolkindderen is deze behandeling een dagelijks terugkerende realiteit. Het is hoogtijd dat de schoolplicht afgeschaft wordt!

Klik hier voor een complete lijst van uvrm..wordpress.com blogs over schendingen van de fundamentele mensenrechten in het onderwijs 

Hier zie je hoe bureau jeugdzorg te werk gaat. De bron van de genoemde bedragen en cijfers is hier te vinden.

Thuisonderwezen kinderen lopen  sociaal emotioneel en intellectueel voor op hun schoolgaande leeftijd genoten, doen het  beter in vervolgopleidingen, zijn gelukkiger , eten beter, zijn gezonder en hebben minder kans op obesitas.

http://blog.drwile.com/?p=11508

 

De praktijk van thuisonderwijs:

http://freeskoolnederland.wordpress.com/2013/09/07/thuisonderwijs-leerplichtwet-is-zwijgplichtwet-1/

 

Van Marianne van Lelieveld
Uit het telefoongesprek met Peter ter Riele (onderwijsadviseur) gisteren, interessante inzichten over hoe zaken ervoor staan binnen het onderwijs:

- Het onderwijs loopt vast vanwege de toenemende regelgeving en de alsmaar toenemende beperkingen die het systeem oplegt.
- De pluriformiteit wordt aan alle kanten tegen-/weggewerkt. Van onderwijsvormen als Montessori, Jenaplan, etc is nog nauwelijks iets over en wat er nog van over is, kalft steeds verder af.
- Onderwijzers met vuur voor hun werk en hun leerlingen, die iets nieuws willen opzetten, krijgen alleen maar tegenstand en tegenwerking. De enige manier om iets nieuws te bereiken is met behulp van externe geldschieters, danwel het bedrijfsleven.
- Het onderwijs wordt ondertussen vooral gerund door bestuurders, de (oude) school-directeuren met hart voor het vak, worden stelselmatig eruit gewerkt.
- Docenten mogen niet openlijk vertellen over de problemen die er zijn. Ze mogen b.v. ook niet tweet'en. Dat is contractueel zo geregeld. Anders: ontslag.
- De talentvolle, initiatiefrijke docenten stappen veelal over naar het bedrijfsleven. (Peter ter Riele heeft ook een eigen bedrijf.)
- Er is een enorme vervlakking binnen het onderwijs en steeds meer murw-geslagen, volgzame, niet-creatieve docenten.
- Er wordt steeds meer 'to-the-test' lesgegeven.
- Als leerlingen met belangrijke levenskwesties bij docenten aankomen (b.v. vragen over depressie of seks) dan hebben docenten van tegenwoordig daar in toenemende mate geen tijd voor. B.v. de lerares vindt dat ze "Frans geeft" en geen therapeute is.
- Het onderwijs begint steeds meer op intensieve veehouderij te lijken: alles wordt gedaan op basis van uren, normen en voorschriften. Er is nog nauwelijks oog/tijd voor het individu. Degenen die niet in dit systeem passen worden of ziek of eruit gegooid.

Het vreselijke gevolg van dit alles is dat steeds meer kinderen hieraan onderdoor gaan. En steeds meer jongeren zelfmoord plegen. (Peter ter Riele's echtgenote is orthopedagoge.)

Conclusies:
- Er is onvoldoende informatie beschikbaar voor het publiek over andere onderwijsvormen (dan school).
- Een klein groep samenwerkende mensen kunnen veel bereiken.
- Nieuwe onderwijs initiatieven zullen alleen vanuit de burgers zelf of (in samenwerking met) het bedrijfsleven ontstaan.
- Als evolutie onvoldoende is, dan is revolutie nodig.

Je kunt kennis maken met Peter ter Riele via onderstaande video. Hij heeft, vanwege de leerplichtwet, uiteindelijk 7 rechtszaken gevoerd! Het is een principe kwestie geworden. Zijn zaak ligt bij het Europese Hof.

http://babyboom.ncrv.nl/uitzendinggemist/fragment/onderwijsadviseur-riskeert-celstraf-vanwege-reis-met-leerplichtige-kindere

(x-post via Onder de Boom)

De sterkste en meest consistente invloed is afkomstig van de thuisomgeving

Kinderen die vaak in dagopvang belanden, lopen een groter risico op gedragsproblemen, vooral hyperactiviteit. Dat concluderen onderzoekers van de universiteit van Oxford.

http://www.ad.nl/ad/nl/1003/You/article/detail/3529590/2013/10/18/Maakt-dagopvang-een-monster-van-je-kind.dhtml#

ad.nl ad.nl

http://www.spirit24.nl/#!player/index/program:32005174/group:14627811/spirit/

 

via Monica Vork

Alfie Kohn in De Rode Hoed: ‘Die toetswoede werkt sociale ongelijkheid in de hand'

 

http://hetkind.org/2013/11/17/alfie-kohn-in-de-rode-hoed-die-toetswoede-werkt-sociale-ongelijkheid-in-de-hand

Hartverwarmendwijs scheurkalender 2014 te bestellen via onderstaande link:

http://www.hartverwarmendwijs.nl/wp-content/uploads/2013/10/Dit-is-he1.pdf#!

Over ons / Contact

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Klik op deze link.
 
 
Als een kind met autisme/ASS/Asperger/PDD-NOS slim genoeg is voor havo/vwo niveau, maar aan een uurtje extra begeleiding per week niet genoeg heeft om in een reguliere havo/vwo klas mee te draaien, zijn er in Utrecht en directe omgeving niet veel mogelijkheden. Wij zijn een stichting, ontstaan uit een ouderinitiatief, die hier graag verandering in wil zien. In verband met Passend Onderwijs zijn de onderwijsorganisaties in Utrecht nu bezig met nieuwe plannen voor zorgleerlingen. Wij zien dit als een kans om voor deze groep (die wij autipluskinderen genoemd hebben) iets te bereiken.
Wilt u dit ook, maar zoekt u niet in Utrecht of directe omgeving? Kijk dan op de landelijke site Ouders voor AutiPassend OnderwijsWilt u dit wel in Utrecht? Lees verder!
 
Wil je begrijpen wat autipluskinderen dagelijks meemaken op een reguliere havo/vwo? Bekijk onze praktijkvoorbeelden "Autisme op reguliere havo/vwo is...".
 
Onze Stichting AutiPassend Onderwijs Utrecht heeft als doel:
Het bevorderen van passend onderwijs in de regio Utrecht voor kinderen met autisme of daaraan verwante beperkingen, die cognitief in staat zijn een havo- of vwo-opleiding te volgen.

Onze petitie Utrecht moet havo/vwo onderwijs krijgen voor kinderen met een autisme spectrum stoornis is in korte tijd door meer dan 1200 mensen ondertekendZie ook het eerste voortgangsbericht van de petitie.
 

http://www.autipassendonderwijsutrecht.nl/home

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

‘Leren alleen volstaat niet langer, de nood is hoog’

Geplaatst op 27 november 2013 door  


Barricaden zijn de nieuwe schoolbanken. Een werkelijke transitie kan pas plaatsvinden als iemand zichzelf tot inzet maakt, stelt Guido van de Wiel. ‘Leren alleen volstaat niet langer. Wie zich de impact van wat hij ziet en leert realiseert, gaat steeds vaker ook een standpunt innemen.’ Zijn blog, met het oog op de wereld en de waarden waar we voor  staan: ‘De toekomstige tijd van leren is rebel-leren.’

http://hetkind.org/2013/11/27/leren-alleen-volstaat-niet-langer-de-nood-is-hoog/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

The global road to ruin through education (met dank aan Marianne Lelieveld voor het delen)

Wat hier gezegd wordt: "Limited learning is een truc om onmondige burgers te creëren, om een collectief te creëeren geregeerd door kleine groep die gekozen wordt door selectie in plaats van door democratische verkiezingen. De methode van John Dewey , die vanaf 1898 wordt geïmplementerd in de VS, maakt mensen dommer en zorgt voor mensen die slecht lezen onder het mom van dat mensen gaan lezen als ze eraan toe zijn. Hoe later kinderen leren lezen, hoe groter de kans op dyslexie."

http://www.youtube.com/watch?v=BD_Yds81n2w&sns=em

(Opvallend, het verschil in macht van Amerikaanse en Nederlandse ouders. Ameikaanse ouders kunnen zowaar iets beginnen tegen slechte scholen. Nederlandse ouders hebben geen enkele inbreng)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Eten, energie en geld, dat beheersen ze al. met scholing doen ze de rest.

Hoe keren we het proces om? Precies, voedsel, energie en geld productie weer in eigen handen nemen en zelf voor de scholing van onze kinderen zorgen.

Heel simpel. Zie

http://www.visionair.nl/ideeen/mensheid/de-verschillende-voordelen-van-gemeenschaptuinen/

 

https://www.facebook.com/186428401369164/photos/a.648083331870333.1073741825.186428401369164/687440101267989/?type=1&theater

 

  AdvocatuurKindermisbruikKlokkenluidersMedia,Rechterlijke macht 22 reacties

BREAKING: RECHTBANK VAN CARLA ‘INTEGRITEIT’ ERADUS GAAT FLAT DOWN IN ZAAK VAN JEUGDZORG TEGEN PROF. HEERTJE * HORROR-RECHTER EN MICHA-KWELGEEST VAN WALRAVEN AFGESERVEERD * ONDER JORIS DEMMINK VERANDERDE JEUGDZORG IN PEDO-ZORG DAT WORDT AFGEDEKT DOOR PEDO-RECHTERS MAAR DE SAMENLEVING PIKT HET NIET LANGER

PROF. HEERTJE WORDT KINDERHELD IN STRIJD TEGEN DE NIEUWE NAZI’S VAN JEUGDZORG * JEUGDZORG DOET ER ALLES AAN DE NAMEN VAN DE NIEUWE MENGELE’SGEHEIM TE HOUDEN EN ROEPT DAAROM DE HULP IN VAN PEDO-PRESIDENT CARLA ERADUS EN HAAR ‘PEDO-TEAM’


Rechtbank Amsterdam, 6 mei rond 18 uur. Na een eerderesuccesvolle wraking van de corrupte rechter Van Walraven geeft prof. A. Heertje een interview aan de Joodse Omroep dat door ons werd opgenomen. De Joodse Omroep had zelf geen camera.

Hieronder een verslag van onze speciale verslaggever Nico van den Ham die reeds eerder op zijn blog aandacht besteedde aan deze zaak.

Aankomst rechtbank. Ik was een uur te vroeg. Ongeveer 10 mensen stonden met een spandoek voor de rechtbank. Filmpje daarvan volgt!


Prof. A. Heertje op de zitting: “Jeugdzorg hanteert criminele activiteiten”.

Meer mensen arriveerden, mijn oproepen op Twitter en die van anderen hebben gewerkt! Uiteindelijk waren er 40 mensen. Meer plaats was er ook niet in de zaal, dus die zat vol.

Eerst kwam aan de orde of zitting openbaar mocht zijn. Rechter Van Walraven was succesvol gewraakt, dus kreeg Heertje een nieuwe rechter. Deze rechter mevrouw mr. Berkhout moest nu opnieuw beslissen of de zitting openbaar mocht zijn. Wij waren bij dat pleidooi en de rechter zag dus, dat er vele belangstellenden (en belanghebbenden) waren. De schorsing duurde niet lang en publiek mocht er weer in, dus de zitting was openbaar.

Kern van de zaak. Jeugdzorg vindt dat Heertje zich onrechtmatig heeft uitgelaten in een radio-uitzending, zijn columns en in diverse interviews over Jeugdzorg en haar medewerkers, met name door namen van medewerkers te noemen. Ook in het boek van Heertje met de titel ‘Economie’ is een hoofdstuk over Jeugdzorg (geld verdienen aan kinderen waarschijnlijk!)

Aandacht komt Heertje wel goed uit volgens Jeugdzorg. Heertje dreigt met nieuwe uitspraken in de media en is blij met alle aandacht volgens Jeugdzorg.

Heertje vergelijkt de handelswijze van Jeugdzorg met die van het uit hun huizen halen van Joodse kinderen in de Tweede Wereldoorlog, wat hij nog duidelijk in zijn herinnering heeft. Het is een Befehl ist Befehl-situatie. ‘Alleen de uniformen ontbreken nog’ zou Heertje hebben gebezigd.

Er is geen sprake van dat zaken in doofpot moeten worden gestopt, beweert Jeugdzorg, maar medewerkers worden door Heertje aan de Schandpaal genageld, volgens Jeugdzorg althans.

Heertje is van plan door te gaan. Directeur Gerritsen heeft Heertje gevraagd te stoppen, maar Heertje wil dat niet.

De eis van Jeugdzorg: Heertje moet alle namen en privé-gegevens van medewerkers verwijderen en vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog verwijderen. Tevens moet Heertje Google verzoeken alle zoektermen te verwijderen.

Advocaat van Heertje Loonstein: Heertje bestrijdt dat hij grens heeft overschreden onder verwijzing naar Art. 7 grondwet en Art. 10 EVRM.

Belangenoverwegingen: het gaat om de aard van de beweringen. Een jongetje van 7 is weggehaald van school door jeugdzorg. Moeder wist van niets en kwam haar zoon ophalen, maar die was er niet. Omdat de moeder van niets wist is er sprake van ontvoering. Moeder verzorgde haar kind jarenlang op de juiste wijze, waar niets op aan te merken was. Jeugdzorg kwam in actie op aanwijzingen van vader. Heertje is voorts niet de eerste die namen naar buiten brengt van Jeugdzorg-medewerkers.

De rechter onderbreekt de advocaat en stelt dat het niet om de namen ging, maar op de manier waarop Heertje het brengt.

Heertje aan het woord: ik kan uitlatingen op websites niet verwijderen. Hij gaat daar niet over. Nazi-praktijken heeft Heertje niet gezegd. Heertje voelt zich niet verantwoordelijk voor verspreiding uitspraken. Heertje stelt echter ook: er is geen reden om me te matigen. Bij jeugdzorg werken ‘kinderloze wijven’. Wat er ook aan regelgeving moge zijn: ik vind de werkwijze van Jeugdzorg uitermate inhumaan. Jeugdzorg hanteert criminele activiteiten.

Advocaat Loonstein: Heertje kan uitgever niet beïnvloeden boek niet uit te geven. Boek komt uit op 9 mei a.s.

Ongebruikelijk is in de rechtszaal, zo vertelde de rechter, dat er wordt geapplaudisseerd. Er werd drie keer langdurig voor Heertje geapplaudisseerd. Heertje zijn vrouw was er ook. Ook al zo’n charmante vrouw. Zitting duurde van 15.00 u. tot ong. 18.30 u. Daarna napraten buiten. Uitspraak 20 mei.

http://www.klokkenluideronline.is/2014/05/jeugdzorg-en-de-nieuwe-holocaust/

Blog plek waar slachtoffers van bureau jeugdzorg hun verhaal kwijt kunnen:

http://jeugdzorg-darkhorse.blogspot.fr/ 

Bedenk goed war je je in begeeft voordat je in zee gaat met bureau jeugdzorg. Liegen en bedriegen mogen. Hier een uitvoerig verslag van Drs. Nico Mull

http://dl.dropboxusercontent.com/u/3224280/Videos%20%2B%20media%20links%20jeugdzorg.pdf

 

http://nicovandenham.blogspot.nl/

http://jeugdzorg-darkhorse-plus.blogspot.nl/

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1.0-9/10009851_10203497184418150_1084140944_n.jpg

“If freedom of speech is taken away, then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter,” George Washington, 1783.

http://www.brainyquote.com/quotes/quotes/g/georgewash146824.html

Onderzoek toont aan dat zelfs kinderen in probleemgezinnen beter af zijn als ze bij hun eigen families thuis blijven wonen dan als ze in pleegzorg terecht komen.

 
Children whose families are investigated for abuse or neglect are likely to do better in life if they stay with their families than if they go into foster care, according to a pioneering study.

Bureau jeugdzorg heft een oplospercentage van 0%

http://www.klacht.nl/bureau-jeugdzorg/

Het is een nachtmerrie ls je bij bureau jeugdzorg terechtkomt

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=499742980114361&set=a.291713797583948.71278.100002359913807&type=1&theater

Jeugdzorg over naar de gemeente, naar zogenaamde "wijkteams". De privacy is (nog) niet geregeld, maar is het misschien nu eindelijk wel bespreekbaar om de schoolbudgetten aan te spreken voor kinderen die geen gebruik (meer) maken van de staatsscholen,  die nog wel geld blijven ontvangen vooe kinderen die niet meer naar dis scholen toe gaan?

https://www.facebook.com/stopjeugdzorg/photos/a.530367160364821.1073741828.529673773767493/724433674291501/?type=1

Rechten van kind

Onze advocaat wees mij op art. 8 van Europese mensenrechten.
Moest ik aan mijn zoon uitleggen.

En ik heb laatst op internet gelezen dat je als ouder verplicht ben je kind zijn rechten te leren. Dus daar was ik al aan begonnen. Dat doe ik graag 

* Hij heeft recht op normaal contact met beide ouders….
* Hij heeft recht op normaal contact met zijn familie en vrienden
* Hij heeft recht om gehoord te worden….
* als dat niet gebeurt mag hij boos worden op voogd of ouder….
* Hij moet proberen netjes te blijven, dus liever niet schelden, slaan of schoppen.
* Hij mag weg lopen. Hij mag zelfs proberen weg te lopen van politie.
* Hij heeft recht op een eigen advocaat.
* Hij mag een (handgeschreven) brief aan de kinderrechter sturen.
* Hij heeft recht op privacy.
* Hij heeft recht op zijn spullen en dat mag niet van hem afgepakt worden.
* Hij hoeft geen opsluiting te accepteren bij een ouder, pleegouder of instantie.
* Politie mag kind niet zomaar in de boeien slaan!

Hij is al behoorlijk sterk geworden. Maar als het moeilijk wordt blijft daar niet veel van over. Maar wel beetje… hopelijk is het genoeg of niet meer nodig.

Verdiep jezelf goed in de rechten van de Mens. Sla daarin niet door, maar kijk wat je hiermee kunt doen voor je kind.

Kijk vervolgens op de site Kinderrechten. Deze site geeft aparte uitleg voor volwassenen, tieners en kinderen. Leer je kinderen deze site en dat ze zelf hun informatie kunnen vinden.

Laat ze zien wat hun rechten zijn.

http://gezinszorg.wordpress.com/2010/12/08/rechten-van-kind/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jeugdzorg dreigt een onderdaan met justitiële stappen vanwege het plaatsen van anti jeugdzorg teksten op haar facebook pagina. Ze zou gebruik moeten maken van hun eigen klachtencommissies.

Dat is namelijk heel zinvol. Klachten worden zeer serieus genomen door bureau jeugdzorg.

NIET DUS

Zelfs gerechtelijke bevelen negeren ze als het gaat om terugplaatsen van kinderen bij hun biologische ouders, dus ze minachten de rechtsstaat. Maar wel gebruik van het justitiële apparaat maken als het gaat om cliënten de mond snoeren?

BAH

 
We worden de mond gesnoerd???

We worden de mond gesnoerd???

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++=

OTS mag alleen uitgesproken worden als hulp in het vrijwillig kader NIET mogelijk is! En het hoort ondersteunend te zijn!

Zijn er eigenlijk regels waar jeugdzorginstellingen zich wel aan houden?

Zie commentaar van BN.J.M. Nico Mul
"de wettelijke taak van een OTS is: 'Hulp en ONDERSTEUNING bij de opvoeding' en een OTS alleen gerechtvaardigd is als 'hulp in het vrijwllig kader NIET mogelijk is' (Art. I-257 BW en art. 3 UvB WoJz) Toch doen zowel de JZ-directeuren als de opper-gezinsvoogd (Ton Moolenaar) alsof hun 'goede zorg' bieden en alles 'in het belang van het kind is'! Treurig, en bijna typisch voor dhr. Gerritsen (bestuursvoorzitter van BJAA) dat deze het terloops nog presteerde om wederom om méér geld te vragen..."

De uitzending van 6 januari ging niet over een uithuisplaatsing naar wet, doch om een stiekeme overplaatsing naar de andere ouder, de scheidende dominee-vader die door de zwartekousenkerk met...
JEUGDZORG-DARKHORSE.BLOGSPOT.COM

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202129761754810&set=a.2052753647728.2094986.1511143015&type=1&theater

Of vader. Als ze het overleven.

 
foto van Stop Jeugdzorg Leugens.

hier heb ik nog een voorbeeld waarin te zien is hoe leugenachtig en schijnheilig jeugdzorg is , weet niet of het al op de pagina is gedeeld vandaar dat ik het maar privé stuur , maar hier is wel duidelijk hoe het eraan toe gaat in die wereld ! Ze mogen alles doen,zeggen en bepalen en wij moeten maar toekijken hoe deze lieve kinderen worden beschadigt met trauma's.
Verder vind ik deze site top , heb zelf niks met jeugdzorg te maken gehad (gelukkig) maar in m'n omgeving heb ik het van dichtbij meegemaakt en het is VERSCHRIKKELIJK.
Fijn dat hier een grote steun is voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met deze instanties ga zo door , hoop dat alle ogen in Nederland geopend worden over hoe erg het allemaal eigenlijk is ! !
 
Een voorbeeld van een signaal: "Al 5
 
 
 
 
jaar is mij dochtertje onder toezicht van 'kinderbescherming'/BJzUtr. Ze is nu 7 jaar oud. Afgelopen januari 2014 heb ik...
YOUTUBE.COM
 
 
Achter de lieflijke naam, La Gran Familia van Mama Rosa, in de Mexicaanse stad...
S.AD.NL|DOOR HANS VAN ZON
 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Politie moet VEROORDEELDE PEDOFIEL WEER IN DIENST NEMEN

Aanranding van minderjarige meisjes, het betasten van Roma-meisjes in ruil voor wat geld. Voor die feiten werd inspecteur F.D.L. van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene in januari 2012 veroordeeld tot een jaar gevangenis en 550 euro boete. Enkele maanden later werd de man ook ontslagen, nadat de tuchtraad had geoordeeld dat zijn ontslag gerechtvaardigd was, gezien de ernst van de feiten.

apolitiepn.jpg.h380
 
 

POLITIE MOET VEROORDEELDE PEDOFIEL WEER IN DIENST NEMEN

Aanranding van minderjarige meisjes, het betasten van Roma-meisjes in ruil voor wat geld. Voor die feiten werd inspecteur F.D.L. van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene in januari 2012 veroordeeld tot een jaar gevangenis en 550 euro boete. Enkele maanden later werd de man ook ontslagen, nadat de tuchtraad had geoordeeld dat zijn ontslag gerechtvaardigd was, gezien de ernst van de feiten.

POLITIE MOET VEROORDEELDE PEDOFIEL WEER IN DIENST NEMEN

Aanranding van minderjarige meisjes, het betasten van Roma-meisjes in ruil voor wat geld. Voor die feiten werd inspecteur F.D.L. van de politiezone Brussel Hoofdstad Elsene in januari 2012 veroordeeld tot een jaar gevangenis en 550 euro boete. Enkele maanden later werd de man ook ontslagen, nadat de tuchtraad had geoordeeld dat zijn ontslag gerechtvaardigd was, gezien de ernst van de feiten.

apolitiepn.jpg.h380
Maar nu moet de politie de man opnieuw in dienst nemen. Dat besliste de Raad van State na een klacht van F.D.L.. Die vond dat zijn rechten geschonden waren omdat enkele leden van het politiecollege dat oordeelde over dat ontslag niet voldoende Nederlands kennen. De Raad van State geeft de man daarin gelijk, zijn ontslag is nietig verklaard.
De agent in kwestie, die intussen ander werk had gevonden, zou blij zijn met de beslissing van de Raad van State. ‘In principe moet de politie hem nu weer aan de slag laten gaan als agent en moeten ze ook zijn loon terugbetalen’, zegt advocate Cottyn. Of dat snel zal gebeuren, is maar de vraag.

Maar nu moet de politie de man opnieuw in dienst nemen. Dat besliste de Raad van State na een klacht van F.D.L.. Die vond dat zijn rechten geschonden waren omdat enkele leden van het politiecollege dat oordeelde over dat ontslag niet voldoende Nederlands kennen. De Raad van State geeft de man daarin gelijk, zijn ontslag is nietig verklaard.
De agent in kwestie, die intussen ander werk had gevonden, zou blij zijn met de beslissing van de Raad van State. ‘In principe moet de politie hem nu weer aan de slag laten gaan als agent en moeten ze ook zijn loon terugbetalen’, zegt advocate Cottyn. Of dat snel zal gebeuren, is maar de vraag.
Sir Ken Robinson zegt dat met de opkomst van moderne technologie morele , ethische waarden, gevoeigheden, de belangrijkste kwaliteiten zijn, en die onderdrukken het slechtse idee ooit is.
Presidential lecture Series Ken Robinson, over vernderingen in het onderwijs:
 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zo hopeloos moeilijk is het niet om verandering  te bewerkselligen. Er zijn tenslotte heel veel van ons en heel weinig van hen. Zie https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H6b70TUbdfs Er zijn er die oroepen doe voo anarchie, waarmee eigenlijk meer het orgnele idee van democratie bedoel lijkt te worden: zie https://www.youtube.com/watch?v=xMoPBDz5ycA
 

Gezinnen die thuisonderwijs willen geven en daar geen toeztemming voor krijgen moeten het land uit.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5288/Onderwijs/article/detail/2837312/2011/08/04/Gezin-uit-Assen-emigreert-om-thuisonderwijs.dhtml

 

Degenen die wel toestemming krijgen moeten jaarlijks met angst en beven afwachten of die toestemming wordt verlengd. Een industrie die veel geld krijgt voor uithuisgeplaatste kinderen bepaalt of die wel of niet wordt gegeven.

Ook Engeland kent het problem van pedofiele machthebbers

http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/paedophile-mp-cover-up-claim-detective-1785273

 

Ze geven het zelf toe: Jeugdzorginstellingen zijn instellingen waar de jeugd zorgt dat de rekeningen van die instellingen worden betaald! Die naam klopt dus toch helemaal!

Mooi dat ze het zelf inzien, vreemd dat ze zich er niet voor schamen en belachelijk dat ze er ongestraft mee door kunnen blijven gaan! zie

 

https://www.facebook.com/stopjeugdzorg/photos/a.530367160364821.1073741828.529673773767493/750013615066840/?type=1&theater

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

Wetenschappers waarop bureaus jeugdzorg  zich baseren manipuleren data: "flodderwetenschap"heet dat. 90% van de uit huis geplaatste kinderen komt dus gewoon uiteindelijk niet goed terecht. Nederland is met 22.000 uithuisplaatsingen per jaar het land met procentueel het hoogste aantal kinderen in internaten in Europa. In Zeeland is er een experiment gaande om kinderen zoveel mogelijk in de thuissituatie te ondersteunen, en daar is het aantal uithuisplaatsingen mt 50% gedaald terwijl deze in de rest vanhet land met 8% gestegen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
Welkom bij Jeugdzorg Perikelen
De meesten zullen het inmiddels wel weten hoe de werk- en denkwijze van Jeugdzorg instanties zijn, helaas is daardoor veel misstanden te bespeuren waardoor menigeen zichzelf afvraagt of onze kinderen nog wel zo veilig zijn als zij onder Jeugdzorginstanties komen te staan, maar aangezien er zoveel mis blijkt te gaan in die Jeugdzorgsector blijkt het uit de praktijk dat mensen die betrokken zijn bij deze instanties toch de behoefte is ontstaan om informatief zaken onder de aandacht te krijgen. Op deze site willen wij proberen om in deze behoefte te voorzien maar willen tevens jullie geduld vragen aangezien dit een nogal tijdrovende klus is om een site netjes op te bouwen en invulling te geven.
 
Voor nu, wens ik iedereen die met Jeugdzorginstanties te maken hebben heel veel liefde, kracht en zeker wijsheid toe.
http://jeugdzorg-perikelen.jouwweb.nl/
 
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
In de documentaire "Alexandra"krijgen de holle termen "hel"voor jeugdzorginstellingen en "90 % wat niet goed terecht komt"inhoud:De één is zwerver, de ander prostitué, de ander zit die in een ultra rechtse beweging. Maar één geluk hebben sommige: ze hebben wel zelf een kind. Maar ja, dankzij Alexandra komt jeugdzorg hun kind van ze afpakken. http://www.idfa.nl/nl/tags/project.aspx?id=FDEC15B0-3431-4759-B398-991F7F2893CE
*************************************************************************************************
Het is 3 keer goedkoper om daklozen onderdak te geven dan dat het is om ze in de steek te laten. Als humanitaire redenen voor overheden om zich menselijk te gedragen geen indruk maken, dan dit wel misschien?

http://www.vox.com/2014/5/30/5764096/its-three-times-cheaper-to-give-housing-to-the-homeless-than-to-keep
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

| Fundamentele mensenrechten voor kinderen en gezinnen in Nederland | Meer dan 25 dingen die je moet weten voordat je je kind in Nederland op een school inschrijft | Narcissistic Abuse Syndrom | Schoolplicht versus Leerrecht | Schaf het Toetsingsverbod Af! | Stop de Kinderroof en Maak Nederland Humaan!Petitie en brief | Schokkende feiten en cijfers | Fundamentele mensenrechtenschendingen van kinderen en gezinnen in Nederland | Sven Snijer : "Uithuisplaatsen Stap voor Stap" | Wat is OOR4U? | Wat is OORvoorU? | Wat is zondebokdenken? | Anti pestprogramma's op scholen verergeren pestgedrag vaak juist | Opdracht voor opstel lijkt wel kruisverhoor | GGD vragenlijst als manier om jeugdzorg klantjes te werven | Wat zeggen deskundigen over thuisonderwijs? | Wat zegt de Overheid? | AD 17 december 2014 | Leerkrachten stappen massaal uit het gangbare onderwijs, omdat ze datgene wat van overheidswege van ze geeist wordt niet kunnen rijmen met het beste belang van het kind | Afgekeurde scholen | Sluiting onderzoekscentrum LOOK | Waar gaat er dan wel geld naar toe? | Gesloten scholen | Ouders die het beste onderwijs voor hun kinderen willen worden in Nederland strafrechtelijk vervolgd.Een voorbeeld van hoe zo'n strafzitting verloopt. De Afwezigheid van Vrijheid van Onderwijs in Nederland haalt de internationale pers. | Documentaires | Verzamelde acties van organisaties en individuen tegen de schending van fundamentele mensenrechten van kinderen en gezinnen in Nederland | Sailing for Education | Voor alle moeders die op moederdag niet bij hun kinderen mogen zijn | Connect acties | Conceptpetitie Vrijheid van Onderwijs en Waarborging van de Fundamentele Mensenrechten van Alle Kinderen en Gezinnen in Nederland voor de Optimale Ontwikkeling van Ieder Kind! | Conceptpetitie Stop de Kinderroof! | Conceptpetitie 2 Stop de Kinderroof! | Stop TPP, TTIP, CETA en IFDF! | Vermiste Kinderen | Kinderen in jeugdtehuizen en pleeggezinnen worden drie tot vier keer vaker seksueel misbruikt dan jongeren die thuis wonen. | Hulp aan slachtoffers van fundamentele mensenrechtenschendingen door instellingen | Eerste Hulp Bij Rampen, Disaster Relief Organisations | Lijsten waarmee gewerkt wordt om risico kindermishandeling te bepalen | Help ze helpen | Werkverschaffing binnen de jeugdzorg, hoe gaat dat? | Martin Vrijland:Jeugdzorgmedewerker komt uit de kast | Operatie Exodus | Wat wil Nederland? Waarborging van Fundamentele Mensenrechten, of Meer van?t Zelfde? | Brandbrief van lotgenoten van de Commissie Samson | Het kan ook anders, het kan ook beter! Scholen die goed bezig zijn, het nieuwe leren en schoolconcepten die in ontwikkeling zijn | WOWcollege | Neil de Grasse Tyson | Homeschooling legality and statistics per country | Ouderinitiatieven worden de grond in geboord door besturen , een voorbeeld: School Zoekt ZUS | Tweede mislukte ouderinitiatiefKOOG, conceptpetitie | Informatieve links | Inspirerende links | Einstein citaten | Einstein op thema | Martin Luther King dag | Martin Luther King | Tesla | Alfie Kohn, Mensen zijn van nature niet aggressief | OORvoorU blogs op uvrm.wordpress | Hoogbegaafden | Gezellige Gezinnen | Wonderkinderen | Vervolgde Gezinnen | In Jeugdzorgkinderen blikt een voormalig jeugdzorgkind terug op zijn jeugd en vertelt hoe het is om als volwassene te leven met een jeugdzorgverleden | Uithuisplaatsingen zijn slecht voor kinderen. Dat zie je ook weer aan deze foto's | Hans en Irme | De hel die jeugdzorg heet | Sylvano | Kinderen mishandelen wordt protocol genoemd in jeugdzorginstellingen | Voor Sylvano | TjW Strubbe Zaak Silvano, 2014, als voorbeeld over de attitude van ?jeugdzorg? | Stentor 29 september 2014 Sylvano" "Zeg tegen mamma Dat Alles weer Goedkomt." | Spectrum 1 november 2014 "Sylvano, zijn moeder en het netwerk." | NRC artikel Sylvano 8 december 2014 | Stentor 24 december 2014 Sylvano viert kerst met zijn moeder | Artikel Lukretia en Rafael in tijdschrft "Vriendin" September 2014 | Remzi Cavdar | Kamp Nederland | Politiek | Declaration of Independence | Nuremberg Principles | UVRM Universele Verklaring van de Rechten van de Mens | Déclaration universelle de droits de l'homme | Universal Declaration of Human Rights | Hoe is de UVRM ontstaan? | De EVRM Het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens | Handvest van de Grondrechten van de Europese Unie | Europese Verdragen | Internationaal Verdrag van de Rechten van het Kind | De internationale verklaring van Langeac over gelijkwaardig ouderschap | De Nederlandse Grondwet | De bron van de ongebreidelde mensenrechtenschendingen in Nederland: Artikel 120 van de grondwet en artikel 2 van de EVRM | Het opheffen van artikel 120 van de grondwet is heel dichtbij | Wetsvoorstel Femke Halsema 8 maart 2010 om artikel 120 van de grondwet te wijzigen, de verdediging waarvan overgenomen is door Liesbeth van Tongeren | Artikel 120 van de Nederlandse Grondwet | Wetsvoorstel Femke Halsema 8 maart 2010 om artikel 120 van de grondwet te wijzigen met de artikelen van de grondwet waarop rechters wetten en regels mogen toetsen | Verslag met reaktie 2de kamer van 20 oktober 2010 op voorstel Femke Halsema tot aanpassing artikel 120 op 8 maart 2010 | Verdediging van Liesbeth van Tongeren van aanpassing artikel 120 , 20 augustus 2014 | Eigen opmerkingen n.a.v. de verdediging van Liesbeth van Tongeren op de aanpassing van artikel 120 van de Nederlandse grondwet | Vraagtekens bij handelwijze aanpassing artikel 120 | Voorstel Joost Taverne tot aanpassing artikel 93 en 94 van de grondwet, 6 september 2012 | The Dutch law on custody of children | Dit is de klacht waarmee het kinderrechten collectief 24 september 2014 naar Geneve is gegaan en wat 27 mei 2015 op de agenda staat om behandeld te worden | Wat is Trias Politica? | Discussie eerste kamer bij totstandkoming artikel 279 en 280 wetboek van strafrecht | Beroepsgegevens en nevenbetrekkingen Rechterlijke Machtgina | Repliek OvJ | "All wars are bankers wars,"interessant, maar creëert helaas ook weer nieuwe zondebokken | Green peace:De zeven gouden regels van actie voeren | Burgerlijke ongehoorzaamheid | Helden | Adrienne Minette Boissevain- van Lenneps | John Taylor Gatto | Nelson Mandela | Professor Arnold Heertje, Held! | Lange Frans, Kamervragen 2 | Jeugd en gezin 24 december 2014: Jeugdhulpverlenen zonder toestemming van de ouders | Darkhorse blogspot over misstanden bureau jeugdzorg | Micky Nijboer, de paarden redster van Marrum | Gehackt | De OORvoorU website werd gehackt; en de heldere uitleg die ik gaf over de stand van zaken wat betreft de schoolplicht werd vervangen door deze;een oude van mijn uvrm site, genaamd "Vrijheid van Onderwijs:Geen Schoolplicht maar Leerrecht voor de Optim | January 7th 2015 , grief and determination to stand strong for universal liberties | Franktijk heeft pijn | Inspirerende Initiatieven om de aarde mooi te houden en nog mooier te maken

Laatste wijziging op: 25-02-2016 23:37